Здравеите колеги! Предстои ми смяна на ангренаж и в комплекта, който намерих има и водна помпа на HEPU някой слагал ли е такава, знам че е добра марка, но все пак ако някой е сменял с такава нека сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Водна помпа HEPU
Collapse
X
-
-
240 лв ремъци ролки, че и помпата, много приятна цена, не вярвам доставката до БГ да е майка си и баща си....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениесамо ме притеснява факта, че има колеги които са късали такъв ремък, та не знам надежден ли е ."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ам то си го пише, 2г или 50к км пробег. Вярно е че някой минават толкова километри за 5-6г тъй че не търсете проблема само в ремъците, така или иначе ремъка си старее, нещо кат оназ работа е...беш, не е...беш, на х..я времето му минава
А за водната помпа, поне за ХЕПУ аз не съм чувал лоши неща.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment